Plexus mangler jævnligt nye frivillige der har lyst og overskud til at hjælpe og støtte unge ensomme. Du kan bliver frivillig på et af vores mødesteder eller i vores nationale gruppe som arbejder på tværs alle mødestederne.

Frivillig i National Gruppe
Ud over det brugervendte arbejder på mødestederne, har vi frivillige der arbejder strategisk med Plexus. Den nationale styregruppe skal sikre, at Plexus udviklinger sig, og at der findes en fælles fortælling om hvad Plexus er og hvad Plexus kan. Den skal sikre, at de lokale mødesteder får den rette hjælp og gøre det nemt for dem at gøre en forskel for de brugere der kommer i Plexus.

Derfor har styregruppen i 2014 bl.a. arbejdet med:

  • Hjemmeside og PR-materiale
  • Udvikling af ensomhedsbeskrivelse
  • Opstart af væresteder
  • Økonomi
  • Årsmøde og uddannelse
  • Ekstern samarbejde

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe med dette arbejde, så skriv en mail til: formand@plexus.dk

Frivillig på værestederne
For at blive frivillig i et af mødestederne skal du være mellem 18 eller 20 til 35 år gammel (afhængigt af det individuelle sted).

Det vigtigste krav er, at du har lyst og overskud til at være sammen med andre unge mennesker og i fællesskab skabe et hyggeligt mødested, hvor både frivillige og brugere trives.
Da det er vigtigt for de unge at have en vis stabilitet i deres hverdag, forventes det, at du som ny frivillig har til hensigt at være frivillig i Plexus i en periode på mindst 6 måneder.

Hvis du er interesseret i at blive en del af frivilliggruppen kan du kontakte os og aftale en tid for en uforpligtende samtale samt en prøvevagt.

København: plexus.kbh@gmail.com
Aarhus: nyfrivillig@plexusaarhus.dk
Odense: info@plexusodense.dk
Roskilde: nyfrivillig@plexusroskilde.dk

 

Vi glæder os til at se dig i Plexus!