Plexus driver 5 mødesteder, et i Aarhus (September 1998), et i København (April 2010), et i Odense (november 2014), et i Roskilde (Oktober 2015) og et nyt i Slagelse (April 2017). Det er vores ambition at nå ud til flere i ensomme unge i Danmark. Faktisk er det vores mål, at vi skal være til stede i alle større danske byer.

Vi har derfor udarbejdet et Plexus-koncept, som bygger på mere end 18 års erfaring. Konceptet kan nemt udbredes til flere byer, hvis vi får stillet de rette midler i form af velegnede, hyggelige lokaler og økonomisk støtte i opstartsfasen til rådighed.

Til gengæld tager vi ansvar for at inddrage lokale aktører og institutioner, som kan have glæde af samarbejde med Plexus. Og vi sørger via vores netværk i Ungdommens Røde Kors for at rekruttere, uddanne og støtte de lokale frivillige, som fremover skal drive mødestedet.

Vi har altså brug for tilgængelige og centralt placerede lokaler, som kan danne rammen om vores aktiviteter. De skal blandt andet indeholde et køkken.

Hvis du tænker, at der er brug for en Plexus i din by eller kommune, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder både, hvis du blot har identificeret, at der er et behov, samt i tilfælde, hvor du også har mulighed for at hjælpe med lokaler og økonomisk støtte.

Du kan læse mere om hvad der skal til for at få en Plexus i din by.